Winter! Woonkamertips. Deel 2

Deel 2 Wintertijd

7-12-2016

Hier deel 2 over de wintertips en diverse woonstijlen waar je uit kunt kiezen. De vorige keer hebben we wat interieur tips gegeven.
En hebben we de woonstijl eikenhout tafels en eikenhout meubels laten zien. In dit artikel hebben we het over de woonstijl met teakhout meubels en steigerhout meubels. Deze meubels passen prima in bijna elke woonkamer. De decoratie en stoelen eromheen kun je altijd in een bepaalde stijl aankleden.

Teakhout meubels

Teakhout meubels zijn iets meer aanwezig in huis door hun kleur.
Maar teakhout verschilt ook heel veel van kleur, dus het is net welke 
collectie je kiest.Ook hier is aan te raden om een passende teakhout salontafel, en teakhout tvmeubel te nemen, om die basis in huis te houden.Verder kun je gerust combineren met bijvoorbeeld een witte kast, 
of zwarte kast.
Bij teakhout kun je heel veel meubels op maat laten maken, dus als je echt iets passend zoekt, laat je dit op maat maken.
Teakhout kan tegen een stootje, omdat het hout heel hard is en goed tegen vloeistoffen kan. Wel is het aan te raden om de teakhout meubelen te behandelen tegen vlekken, en af en toe te behandelen met een olie achtige creme, zodat het hout niet te droog word.

Steigerhout meubels

Steigerhouten meubels passen in elk interieur.Voordeel van dit hout is, dat het niet te duur is, en zeer bewerkbaar.Alles kan op maat worden gemaakt, en eigen ideeen zijn vaak makkelijk toe te passen.Ook de kleur daar kun je echt alle kanten mee uit.Van whitewash, greywash, blackwash, maar ook kleurloos.
De steigerhout meubels zijn lekker robuust. Ook hier kun je kiezen voor een steigerhout tafel, steigerhout salontafel en tvmeubel, die allemaal bij elkaar passen.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
0 Shares
Tweet
Pin
Share