Douglashout buitenkeuken – Module

Heerlijk barbecueën, en kokkerellen in je douglashout buitenkeuken. Wie wil dat nu niet! Wij maken buitenkeukens op maat gemaakt van een hoge kwaliteit douglashout. Al uw wensen bespreken wij met u. De meeste wensen zijn mogelijk zoals:

  • wasbak met kraan
  • barbecue
  • koelkast
  • wijnrek
  • Bovenkastjes

Zoals u ziet, u kunt buiten bijna net zo luxe koken als binnen. De douglashout buitenkeuken module hebben wij zo samen gesteld dat je kunt kiezen uit losse kasten. Zo kun je zelf je keuken samenstellen of wisselen met een kast. En kom je er toch niet uit, geen probleem, dan maken we een kast naar uw wensen.

U kunt kiezen voor een douglashout aanrechtblad of een hardstenen aanrechtblad. Maar u kunt ook een betonnen of granieten blad laten storten door een vakman in aanrechtbladen.

Verder raden wij aan om de douglashout buitenkeuken te behandelen tegen vocht en vlekken. Dit kan met een douglashout olie in diverse kleuren. Maar ook onze kleurloze nano coating is een geschikt product, vooral ook om de natuurlijke kleur van het douglashout te behouden.

De buitenkeuken kunt u plaatsen in weer en wind in uw tuin. Wel is dan aan te raden om het douglashout te behandelen voor een extra lange levensduur. Buiten zal het douglashout gaan vergrijzen maar dat is de charme van douglashout. Heeft u een overkapping of kapschuur waaronder de buitenkeuken komt te staan dan zal deze langer mee gaan en makkelijker schoon blijven. Bekijk ook eens ons artikel over de douglashout kapschuur.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

J. Drent - februari 1, 2021

Hoi, ik laat een tuinhuis bouwen van Douglashout. De keuken wordt ook van Douglashout en die wil ik beschermen tegen water,vuil en vetvlekken. Is dan de Nano coating Profluid Home & Garden care 102 een goede oplossing? Alleen de keuken wil ik hiermee bewerken en wil geen kleurverschil met de verdere Douglas wanden/plafond.

Reply
Leave a Reply: