Eikenhout tafel Ovaal iets voor in uw huis!

Bent u op zoek naar een tafel? Heeft u weleens gedacht aan een eikenhout tafel Ovaal? Toch net iets anders dan een ronde tafel of rechthoekige tafel. Neemt minder ruimte in beslag en dit model zul je niet snel moe zijn.

De eikenhout tafel Ovaal is er in diverse maten en dikte van het blad. Voordeel van eikenhout is dat het heel sterk is. Mooi glad tafelblad heeft als je kiest voor noesten opgevuld en glad geschuurd. Eikenhout blijft mooi. Het is iets duurder maar je hebt dan ook heel lang plezier van deze eiken tafel. Zelfs al zou je deze tafel verkopen! Eikenhout blijft zijn waarde houden.

De tafel Ovaal word gemaakt met een metalen onderstel wat nu helemaal hot is. Maar een eikenhout onderstel is ook weer helemaal in. Kies je voor metaal dan heb je een meer industriƫle look. Kies je voor een eikenhout onderstel dan geeft dat meer een landelijke sfeer.

Bekijk gerust is onze collectie eikenhout tafels ovaal en zoekt u wat anders? We zijn sterk in maatwerk.

Bijpassende eiken salontafel ovaal maken wij ook.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
0 Shares
Tweet
Pin
Share