Nova solo – Halifax collectie – witte kasten

Nova Solo, misschien heb je er weleens van gehoord. Dit bedrijf levert een grote collectie witte kasten gemaakt van mahoniehout, geverfd in een witte kleur. Een prachtige collectie tegen een mooie prijs. De witte meubels worden gemaakt in Indonesiƫ. Wereldwijd worden de meubels verkocht via diverse magazijnen in Denemarken, Australiƫ, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen. Verder leveren ze steeds een kleine collectie andere meubels gemaakt van rattan, metaal en hout, of een hele klassieke collectie.

We laten u hier alles zien over de witte kasten van Nova Solo. De collectie kasten is zeer divers in vele maten en modellen. Als de witte kasten op voorraad zijn is de levertijd ongeveer 3 weken.

Vitrinekasten – Nova Solo – Halifax

De vitrinekasten van de collectie Halifax. Een groot aanbod witte vitrinekasten in dezelfde stijl. Met de hand wit geverfd, witter dan de kleur 9003. De handgrepen zijn bronskleurige schelpvormen of knopjes. Met glasdeuren, of met veel laden en rieten mandjes, maar ook modellen met veel vakken en planken. Diverse kasten die ook nog mooi bij elkaar passen. Deze vitrinekasten van Nova Solo passen perfect in uw woonkamer, maar ook heel mooi in een grote keuken. Zelfs in een kantoor geven deze kasten sfeer.

Boekenkasten – Nova Solo – Halifax

Witte boekenkasten die weer prima passen bij de witte vitrinekasten. Te gebruiken als boekenkasten maar ook mooi om decoratie te laten zien. Er zijn open kasten, of met glazen deuren, of en combinatie hiervan. Ook passen deze kasten mooi in uw woonkamer of keuken.

Ladenkasten – Nova Solo – Halifax

Ladenkasten hebben ze ook in de collectie. Deze kasten kun je gebruiken voor veel doeleinden. Ze passen in de woonkamer, keuken, kantoor of op de slaapkamer. Alle spullen mooi weggewerkt in de laden, dus geen rommel zichtbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogte’s. Er zijn ook witte ladenkasten met rieten mandjes.

Kapstokkasten – Nova Solo – Halifax

In de Nova Solo Halifax collectie vind je ook 2 modellen kapstokkasten. Een kapstok kast met 2 laden van hout en 1 met 2 rieten laden. Bovenop de laden kunt u zitten. Het kan worden gebruikt als bankje, of om spullen op te leggen. Er zijn 5 kapstok haken om uw jassen op te hangen. Bovenop de kapstok kast ziet u nog een plank waar u paraplu’s of hoeden op kunt leggen. Genoeg opbergruimte met deze witte kapstokkast.

Deze kast staat mooi in uw hal en zorgt voor een nette en sfeervolle entree.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
2 Shares
Tweet
Pin2
Share