Reviews Steigerhouten Bedrijfsinrichting

Bekijk wat onze klanten zeggen van de inrichting van hun bedrijf met onze steigerhout, teakhout, eikenhout en douglashout meubels. Ook voor bedrijven verzorgen wij de steigerhouten bedrijfsinrichting met onze meubels en kussens op maat. Voor een kantoorinrichting, winkelinrichting of bedrijfstuin bent u bij ons ook op het juiste adres.


In de sfeervolle mode en kledingzaak Hipp hebben we de gehele steigerhout winkelinrichting gedaan. De wanden zijn bekleed met steigerplanken, we hebben diverse steigerhout kasten gemaakt.
Een gehele steigerhouten wand om kleding in te leggen en op te hangen. Verder diverse steigerhouten tafels voor decoratie producten en woon accessoires. Ook zijn de paskamers van steigerhout gemaakt. Je kunt een kopje koffie drinken aan de steigerhout bartafel.


Bij het kantoorgebouw van Bol.com hebben we enkele mooie steigerhout tafels en steigerbuis bartafels mogen leveren voor de kantoor ruimte en het personeels restaurant. Een heel mooi project bekijk de foto’s.


Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
2 Shares
Tweet
Pin2
Share