6 x Steigerhout tafel met bankjes

Het blijft een leuke combinatie. Een steigerhout tafel met bankjes erbij. Het is een mooi geheel en net even anders dan stoelen. Wel zie je soms aan 1 zijde een steigerhouten bank en aan de andere zijde stoelen, voor ieder wat wils. Maar welk model kies je dan? Hier laten we enkele modellen zien, je zult verrast zijn hoe verschillend de keuze is. En deze sets zijn leuk voor binnen en buiten.

Steigerhouten tafel met banken en metalen X poten

Een stoere tafel van steigerhout met een dik blad van 5 cm dik. Onder het tafelblad 2 X poten gemaakt van metaal en zwart gepoedercoat of geverfd. Ook de steigerhout bankjes hebben een dik blad met metalen zwarte X poten. Je kunt nog kiezen om de metalen poten in de kleur wit of antraciet te kiezen. Ook heb je keuze om de bankjes van steigerhout tussen de tafelpoten te laten maken, je kunt het bankje dan onder de tafel schuiven. Wel heb je dan ongeveer 30 cm minder zitruimte op het bankje. Of je kiest om de bankjes net zo lang als de tafel van steigerhout te maken.

steigerhouten tafel met bankjes en metalen x poten

Steigerhout tafel met metalen H poten

Dit is ook een leuk model met die metalen H poten onder de stoere tafel en onder de bankjes. Ook als tuinset is dit een leuk model. De meeste bankjes hebben geen arm of rugleuning. Je kunt zo makkelijk in en uit stappen. Een rug of arm leuning is natuurlijk wel mogelijk.

Mooie witte tafel van steigerhout met 2 witte banken

Een geheel wit geverfde tafel met 2 bijpassende witte banken. Past ook in een modern interieur. Lekker frisse en lichte kleur. Een mooi landelijke stijl met de tussen balken. De steigerhout banken hebben dezelfde constructie als de tafel. Deze set past ook heel mooi in een keuken of in een serre.

witte tafel van steigerhout

Steigerbuis tafel met steigerbuis banken

Echt een industriƫle set het steigerhout gecombineerd met de steigerbuizen als onderstel. Je hebt keuze uit zilverkleurige steigerbuizen of uit zwarte steigerbuizen. Ook de banken hebben weer dezelfde steigerbuizen als onder de tafel.

steigerbuis tafel

Steigerhout set met blokpoten

Steigerhout set met blokpoten. Een mooie basis set. Gemaakt van oud steigerhout, dat netjes is geschuurd en zoveel mogelijk splintervrij. Kan in de keuken of als tuinset worden gebruikt. Een stevige tafel en ook hier weer de bankjes in dezelfde stijl als de tafel.

Landelijke set van steigerhout

Deze set heeft een landelijke uitstraling. De mooie natuurlijke kleur van de zitting en tafelblad gecombineerd met het wit geverfde onderstel. Heel leuk als set in de keuken of onder een overkapping. Op de foto met een H poot.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
1 Shares
Tweet
Pin1
Share