De 5 leukste steigerhouten badkamermeubels

Een steigerhouten badkamermeubel. Heeft u daar weleens aan gedacht? Steigerhout geeft een prachtige sfeer op uw badkamer. Diverse modellen zijn mogelijk. Eventueel met een bijpassende steigerhouten spiegel. Of een natuurstenen waskom. Vaak kies je voor een badkamermeubel van teakhout of eikenhout, maar die zijn een heel stuk duurder. Steigerhouten badkamermeubels kunnen prima tegen vocht, eventueel met een behandeling van nano coating, maar de prijs van steigerhout is een stuk lager.

Zwevend badkamermeubel

Dit model hangt aan de muur door middel van een hang lat die je eerst tegen de muur bevestigd met flinke schroeven. Aan de achterzijde zit nog een lat gemonteerd die je aan de lat hangt die tegen de muur zit. Zo krijg je een zwevend steigerhout badkamermeubel, net wat moderner en makkelijk schoon maken onder het meubel. Op de foto zie je een model met 2 strakke laden. Maar een open vak is ook mogelijk.

Steigerhouten badkamermeubel Float

Steigerhout badkamerkast met 2 laden en onderplank

Dit is meer een landelijk steigerhout badkamerkast met boven 1 of 2 laden en onder een legplank waar je mooi de handdoeken neer kunt leggen of rieten mandjes kunt plaatsen.

Steigerhouten badkamermeubel Relax

Badkamermeubel van steigerhout met 4 laden

Lekker veel opbergruimte met dit badkamermeubel van steigerhout. 4 laden waar je heel veel spullen in op kunt bergen. Met een bijpassende steigerhouten spiegel erbij is je badkamer helemaal af. Met de houten ladder erbij kun je ook mooi je handdoeken ophangen.

Steigerhouten badkamermeubel met 4 laden

Steigerhout badmeubel met de laden onder en boven en open vak.

Dit steigerhout badmeubel is ook een landelijk model, alleen zitten de laden hier onder en het open vak boven. Ook hier kun je wat meer sfeer maken door de handdoeken in kleur en de rieten mandjes in het open vak te plaatsen.

steigerhouten badkamermeubel onder laden en boven open vak

Steigerplank badmeubel met deuren en open vakken

Dit is een model steigerplank badmeubel met veel opbergruimte. Met in het midden 2 deurtjes en links en rechts open vakken. Ook hier kun je weer veel sfeer aanbrengen door handdoeken in een bepaalde kleur of wat decoratie in de open vakken. Voor dit model heb je wel een iets ruimere badkamer nodig, maar je hebt verder ook geen andere kast meer nodig omdat er zoveel opbergruimte is in dit steigerplank badmeubel.

steigerhouten badkamermeubel Luxe

Behandeling van de steigerhouten badkamermeubels.

Behandelen van steigerhout is wel aan te raden. Met een kleurloze nano coating blijft de kleur behouden, maar is het hout water en vuil afstotend. Of je kiest voor een waterafstotende greywash of blackwash, net wat bij je badkamer past.

Maatwerk van steigerhouten badkamermeubels

De steigerhouten badkamermeubels kunnen op maat worden gemaakt. Dus we kunnen het altijd passend maken op uw badkamer. En heeft u andere wensen, we horen het graag. In de laden en kasten kunnen we altijd een passende sifon maken voor uw waskom of wasbak, geen probleem. Het binnenwerk van de laden zijn altijd gemaakt van stevig mdf. Zo blijft de lade mooi stevig. Het voorfront is van steigerhout. Keuze uit lade geleiders van hout of van metaal.

Misschien bent u wel heel handig om een badkamermeubel van steigerhout zelf te maken! Bekijk ons artikel over zelf steigerhouten meubels maken

Wij kunnen dan voor u het steigerhout leveren met eventueel de schroeven erbij. We horen het graag.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
1 Shares
Tweet
Pin1
Share