De leukste kinderbedden gemaakt van hout

Er zijn veel modellen kinderbedden. Maar welk model kies je dan. Een kinderbed van hout of stof. Een hoogslaper of een 1 of 2 persoons bed. Wil je een kinderbed met veel opbergruimte of juist niet. Een kant en klaar bed of helemaal op maat gemaakt. Hier lees je alles over de modellen, tips en adviezen om voor je kind een ideale mooie kinderkamer te maken.

Veel of weinig ruimte op de kinderkamer?

Als er veel ruimte is op de kinderkamer kun je een open bed kiezen. De opbergruimte kun je dan krijgen door het kinderbed te combineren met een mooie losse kast of dressoir. Is er weinig ruimte dan kies je eerder voor een hoogslaper of half hoogslaper met bureau en opbergruimte. Of een laag kinderbed met laden en ingebouwde kast.

Kinderbedden van steigerhout

Kinderbedden gemaakt van oud of nieuw steigerhout. Een steigerhout kinderbed is wat robuuster sterk en kan tegen een stootje.

Steigerhouten bedbank: Een stoer bed met 3 hoge zijkanten die dicht zijn aan de onderzijde. Zo kun je het bed ook gebruiken als lounge bank. Bij dit bed zie je veel opties zoals laden met wieltjes eronder voor het opbergen van beddengoed of speelgoed. Of een lattenbodem met ombouw op wielen onder het bed. Zo heb je in 1 handeling een logeerbed erbij.

Hoogslaper of half hoogslaper: Een steigerhouten hoogslaper of half hoogslaper. Ideaal voor een kleine kamer want je hebt veel opbergruimte onder het bed voor een kast, bankje of bureau. Ook vinden veel kinderen een hoogslaper een leuke uitdaging omdat ze een trap op moeten en lekker hoog slapen. Ze kunnen dan een hutje bouwen onder het bed of een knusse zithoek maken. Met een veilige trap en een uitvalplank is dit bed veilig. Vind u 1.60 cm slaaphoogte toch wat hoog dan kunt u nog kiezen voor de half hoogslaper die is ongeveer 1.20 cm slaaphoogte.

Bedstee of speelhuisje: Dit is natuurlijk helemaal fantastisch voor kleinere kinderen vanaf 3 a 4 jaar. Een bed maar ook een compleet speelhuis, bedstee of kasteel. Heerlijk om te slapen en te spelen. Ook heb je veel opbergruimte in deze bedden.

Kinderbedden van grenenhout

Een kinderbed gemaakt van grenenhout. Met grenenhout is het bed wat lichter en vaak iets goedkoper. Grenenhout word vaak gebruikt om in mooie kleuren te verven.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
3 Shares
Tweet
Pin3
Share