Steigerhout bedrijfsinrichting Bol.com

Bedrijfsinrichting bij Bol.com

19-12-2016

Vorige week hebben we een rondleiding gehad bij het hoofdkantoor van Bol.com in Papendrecht. We hebben daar het laatste half jaar steigerhouten tafels geleverd.

Voor diverse afdelingen van de kantoren, maar ook bij het personeels restaurant moesten functionele tafels komen, met een warme uitstraling. Om de warme uitstraling overal terug te laten komen is er gekozen voor de parketolie warm eiken.

Kantoorinrichting

Voor de kantoren hebben ze gekozen voor 4-kante steigerhout tafels met als onderstel steigerbuizen. Deze tafels kunnen ze tegen elkaar aanschuiven zodat ze 1 grote steigerhout vergadertafel krijgen. Maar als ze een kleinere tafel nodig hebben dan zijn de tafels apart te gebruiken. Op de hoek van elke tafel is een half rondje uitgezaagd, zodat er in het midden een gat ontstaat om de kabels van de computers een te werken. Bij deze tafels zijn leren stoelen met een cognac kleur gekozen.
In een ander gedeelte van het grote kantoorgebouw is gekozen voor grote rechthoekige steigerhout tafels, met een formaat van 4.00 x 1.00. Met blokpoten van 15×15. Robuuste tafels dus, waar zeker 12 stoel aan kunnen schuiven. 

Personeels Restaurant

Voor het personeels restaurant werd gekozen voor steigerhout bartafels met een onderstel van steigerbuizen. Ook deze werden voorzien van een parketolie in warm eiken. Zo zijn de tafels ook beschermd tegen vlekken en vloeistoffen. Deze bartafels zijn 1.10 hoog, hierdoor is het aan tafel zitten toch iets gezelliger. 
Bij deze bartafels zijn diverse andere stijlen gecombineerd.
Ook bij de ingang zijn steigerhout bartafels geplaatst met als onderstel steigerbuizen. Hier komen veel mensen binnen voor een zakelijke afspraak, het ligt tegenover het afhaalpunt van de Albert Heijn, en je kunt hier een broodje eten. Handig om dan plaats te nemen aan deze bartafels.

Wij leveren voor diverse bedrijven de bedrijfsinrichting zoals winkels, horeca, en kantoren.

Kijk ook eens op onze pagina bedrijfsinrichting om meer van onze projecten te bekijken.

En heeft u zelf een bedrijf. Wij geven u graag advies over de steigerhout inrichting van uw bedrijf.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
0 Shares
Tweet
Pin
Share