Steigerhout tafel met trapeziumpoot

Een steigerhout tafel met een trapeziumpoot is helemaal hot nu. Deze tafel past in elk interieur, maar je ziet deze tafel ook veel gebruikt in de scandinavische sfeer. Met veel witte en lichte kleuren. Deze tafel is ook verkrijgbaar met een wit geschilderd onderstel. Heel mooi contrast met de natuurlijke kleur van het steigerhouten tafelblad. We leveren de steigerhout tafel met trapeziumpoot, met steigerhouten onderstel, of met een metalen onderstel.

De poten zijn tussen de 10 en 15 cm dik en tussen de poten maken we een tussenbalk voor extra stevigheid. We gebruiken oud steigerhout wat netjes is geschuurd. Bekijk hieronder onze modellen.

Steigerhout tafel trapezium

Dit model met trapeziumpoot heeft een mooi blad van 3 cm dik steigerhout. De poten zijn ongeveer 10 cm dik. Mooi stabiel onderstel. Bij dit model tafel zijn ook bijpassende steigerhout bankjes te krijgen met trapeziumpoot. De tafel heeft een scandinavische uitstraling en is in elke maat te verkrijgen.

steigerhout tafel
steigerhout tafel trapezium

Steigerhout tafel trapezium met wit onderstel

Dit is een echt scandinavische tafel. Deze steigerhout tafel met trapeziumpoot heeft wit geschilderde poten. Heel mooi met het blad van steigerhout. Een mooi contrast de witte kleur met de natuurlijke kleur van steigerhout. Een echte landelijke uitstraling. Staat mooi in een woonkamer, keuken of als tuintafel. De poten zijn 10 cm dik en het blad is van 5 cm dikke steigerplanken gemaakt.

steigerhout tafel trapezium – wit onderstel

Steigerhout tafel met metalen trapezium onderstel

Dit model maken we ook met een metalen trapeziumpoot. Een steigerhout blad van 5 cm dik. Daaronder een metalen onderstel van 12 x 12 cm kokermaat. Het metalen onderstel is gemaakt van hoogwaardig metaal netjes gelast. De poten van deze steigerhout tafel metalen trapezium onderstel zijn standaard onbehandeld. Er is keuze om de metalen poten te behandelen met een blanke lak. Of ze worden zwart gespoten met verf. Er is een kans dat je de verf eraf kunt stoten. Daarom raden we een poedercoat behandeling aan. Je kunt deze poedercoat behandeling er bijna niet af stoten, ook krijgt roest geen kans. Heel belangrijk als u de tafel buiten wilt gebruiken.

Wellicht bent u nu helemaal fan van de steigerhout tafel trapezium. Een gezellige tafel.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
2 Shares
Tweet
Pin2
Share