Top 5 van de mooiste steigerhout loungebanken.

Een steigerhouten loungebank in uw tuin of terras. Met bijpassende tuinkussens. Dat is heerlijk  genieten. Je kunt er heerlijk zitten met meerdere mensen. Of je geniet hier van een goed boek. Je kunt er eten. Maar ook lekker liggen en een dutje doen. Een lounge bank of een lounge hoekbank van steigerhout neemt niet zoveel ruimte in en toch is er genoeg plek om te zitten. Door de extra diepe zit kun je wat meer relaxt zitten. Er zijn genoeg steigerhout loungebanken in diverse modellen en maten.

Welke modellen loungebanken van steigerhout zijn er dan?

1.Recht model loungebank. Gewoon recht toe recht aan. Met de mogelijk voor een brede of smaller armleuning. Een rugleuning die dezelfde hoogte en breedte heeft als de armleuning meestal rond de 80 cm hoog. Of een rugleuning die hoger is dan de armleuning en iets uitsteekt. Dit geeft een chique uitstraling. De bank kan voor dicht of juist iets open.

2.  Een hoek loungebank. Dus eigenlijk 2 banken haaks op elkaar. In de hoek kun je niet zo goed zitten, maar je kunt in de hoek juist zitten en je benen op de zitting leggen, echt chillen dus! Ook deze hoekbank kan met brede of smalle leuningen. Voorzijde open of dicht. Verder zijn er diverse mogelijkheden betreft geen armleuningen of aan 1 zijde een armleuning. Via deze link zie je de steigerhout hoek loungebank met aan 1 zijde een armleuning. Hieronder zie je nog diverse modellen en kun je kijken welk model bij je past.

3. Een U model. Deze bank bestaat eigenlijk uit 3 banken, een U vorm. Heel knus zitten en veel zitplekken.

4. Steigerbuis loungebank. Een bank gemaakt van steigerbuizen en steigerplanken. Net iets anders en heel industrieel en sterk.

5. Zwevend model. Hier zie je bijna niet dat de bank op de grond staat, heel chique en meer modern model.

Mogelijkheden bij de steigerhout loungebanken .

Opbergruimte. Onder de zitting kunnen we eenhandige klep maken met een bodem om spullen op te bergen. Deze ruimte is niethelemaal vochtvrij. Maar om in de zomer te gebruiken kan het wel handing zijn.

Achterdicht. Deachterzijde van de bank is wel netjes afgewerkt maar je kunt er ook voor kiezenom de achterzijde dicht te maken met steigerplanken als je steeds tegen deachterzijde aan kijkt. Je krijgt dan dezelfde look als het zijaanzicht van de armleuningen.

Voorkantopen of dicht. Devoorzijde van de bank kan tot de grond toe dicht worden gemaakt, of juist openzodat uw voeten meer ruimte hebben. De bank krijgt dan een iets chiqueuitstraling.

Drinkplank. Vooral bij het model waar derugleuning wat hoger is dan de armleuningen is de afwerkplank niet breed enmeestal schuin. Je kunt kiezen voor een drinkplank. Toch handing als je lekkerzit en je glas binnen handbereik wilt behouden.

Armleuning. De armleuningen kunnen we 20 cmbreed of 13 cm breed maken. De meeste modellen maken we 20 cm breed. De armleuningenkunnen recht maar ook schuin worden gemaakt.

Ligbed. U kunt bij de loungebank salontafels bij laten maken in dezelfde hoogte als de zitting van de bank. Op wieltjes. Als je de salontafels dan tegen de bank schuift heb je een complete ligbed.

Welke kleur loungebank.

De steigerhout loungebanken hoeven niet perse te worden behandeld als ze onder een overkapping staan. Maar misschien wil je een leuke kleur aan de bank geven. Als de bank van steigerhout in weer en wind staat is het wel aan te raden om te behandelen. Zo is de bank beschermd tegen vocht en algen. Verder kun je kijken voor een nano coating. Dan blijft de kleur van steigerhout behouden. Een whitewash,  greywash, of een blackwash. Of misschien een dekkende kleur zoals wit of grijs.

Tuinkussens voor de loungebank om uren te loungen.

Om heerlijk te zitten is het aan te raden om meteen bijpassende tuinkussens bij de steigerhout loungebanken te bestellen. Bekijk meer info over kussens door op de link tuinkussens te klikken. Ze worden precies op maat gemaakt. Zijn van een hoogwaardig stof en schuim gemaakt. Ook heb je keuze uit mooie kleuren en bijpassende plofkussens. Zo zit je toch lekker zacht. En kun je heerlijk een dutje doen tussen die plofkussens.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
1 Shares
Tweet
Pin1
Share