Teakhout sidetable welk model?

Een teakhout sidetable is een smal meubel meestal gebruikt als wandmeubel. Om decoratie op te zetten, en fotolijstjes. Je ziet ze het meest in de hal of de woonkamer. In de hal neemt dit smalle model niet zoveel plek in beslag. In de woonkamer word dit wandmeubel van teakhout ook wel gebruikt als afscheiding of tegen de achterzijde van een bank.

Welk model kies ik?

Je kunt kiezen uit diverse modellen

De teakhout sidetable met laden en een onderblad voor extra spullen op te leggen. Dit model past in de hal, woonkamer en ook de badkamer. Heel veelzijdig dus.

teakhout sidetable Asca

Een model zonder onderblad maar wel met laden, handig voor kleine spulletjes op te bergen. Veel gebruikt in de woonkamer en hal.


Vintage model. Helemaal weer de trend nu. Bijpassende meubels verkrijgbaar om alles in de jaren 70 stijl in te richten. Dit model past in de woonkamer maar ook in de slaapkamer, soms met spiegel verkrijgbaar.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
2 Shares
Tweet
Pin2
Share