4 x het leukste model steigerhouten tuinset

Een tuinset in uw tuin is onmisbaar. Heerlijk even in het zonnetje zitten of buiten ontbijten. Je wilt dan wel lekker zitten. En een mooie tuinset geeft ook sfeer in uw tuin of balkon. Hier laten wij u een steigerhouten tuinset zien in 5 verschillende modellen. Of u nu een bankje wilt of juist stoelen, misschien juist wel een barset of juist een loungeset om lekker te relaxen.

Steigerhouten tuinset basis

Een basis tuinset gemaakt van oude steigerplanken. Betaalbaar, geeft sfeer en gaat lang mee als u het steigerhout elke 2 jaar behandeld met een goede nano coating of beits. U heeft keuze uit diverse modellen steigerhouten tafels. De keuze uit stoelen bij de tafel, 2 bankjes of juist aan 1 zijde een bank en aan de andere zijde stoelen. Eventueel aangevuld met een bijzet krukje.

Op de volgende foto’s ziet u enkele modellen met verschillende opstellingen. U kunt ook weer kiezen om de bankjes zo lang te maken zodat u ze onder de tafel kunt schuiven. Of we maken ze net zolang als de tafel. Als u de bankjes korter maakt is er ook iets minder zitting over om te zitten.

Tuinmeubels design

Een strak model waar de kopse kant van de tafel geheel dicht is. Met deze tafel heeft u extra veel ruimte voor de bankjes en stoelen. Op de foto ziet u 2 lage steigerhout bankjes. U kunt ook kiezen voor stoelen of bankjes met een rugleuning en of armleuning.

steigerhout picknickset

Tuinmeubels Klassiek

Dit model daar heeft de tafel blokpoten. Je kunt zelf kiezen hoe breed de poten moeten worden. En je kunt kiezen voor open blokpoten of dichte blokpoten. Ook hier kunt u kiezen voor stoelen of bankjes erbij.

Steigerhouten barset

Een steigerhouten barset daar zit je net even anders dan in een stoel of bank. Je zit iets hoger en je hebt meestal geen rugleuning bij een barkruk. Maar als je bijvoorbeeld rieten of leren barkrukken kiest kun je wel kiezen voor een rugleuning. Het is net hoe je wilt zitten aan een bartafel. Af en toe, of wil je toch wel langer en fijn kunnen zitten. Je kunt kiezen tussen een basis steigerhouten barset of steigerhout met een metalen onderstel. Onder ziet u 2 modellen.

steigerhouten-barset

Steigerhout barset met metaal

Een steigerhout barset met metalen onderstel is nu helemaal in. Maar is tijdloos en sterk. Het steigerhout gecombineerd met zwart metaal of juist met een wit metalen onderstel geeft en mooi contrast. Ook hier kunt u weer kiezen voor bijpassende steigerhout barkrukken of juist leder of rieten barkrukken.

Een steigerhouten loungeset

Wilt u juist echt heerlijk relaxen of liggen dan kiest u voor een steigerhouten loungeset. De zitdiepte is hier wat dieper en u zit lager. Met heerlijke tuinkussens kunt u heerlijk relaxen in uw tuin of balkon. Er zijn verschillende modellen mogelijk. Steigerhouten loungestoelen met hockers erbij. Loungestoelen gecombineerd met een steigerhouten loungebank. Of juist een grote steigerhout lounge hoekbank met loungestoelen en wat hockers. Ook afhankelijk van de ruimte die u heeft in de tuin.

Loungeset klein met steigerhouten loungestoelen

steigerhoute-loungestoelen

Steigerhout lounge hoekbank

steigerhouten-lounge-hoekbank

Steigerhouten picknicktafel

Met een steigerhouten picknicktafel heb je een compacte tuinset. De bankjes zitten vast aan de tafel. Je kunt makkelijk gaan zitten. Je kunt eventueel nog wel kiezen voor een rugleuning voor extra comfort.

steigerhouten-picknicktafel

Zoals je ziet is er keuze genoeg in de steigerhouten tuinsets. Heb je hier nog vragen over of heb je een eigen idee laat het ons weten. We zijn sterk in maatwerk dus bijna alles is mogelijk bij ons.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: