steigerhout bureau

Steigerhout bureau – thuiswerken

In deze rare tijd van corona zijn de mensen meer gaan thuiswerken. Maar dan is het wel belangrijk dat je een goede werkplek hebt. Een goed bureau en bureaustoel, de goede zithoogte. Voldoende licht en ventilatie. En een gezellige rustige plek. Als je dan toch een werkruimte gaat inrichten doe het dan meteen goed. In dit bericht geef ik een idee voor een steigerhout bureau. In diverse modellen en maten te krijgen, landelijk of industriƫle uitstraling, net wat je mooi vind.

Steigerhouten bureau Industrieel 1

Een stevig bureau met een metalen onderstel wat in diverse kleuren is te maken. Met aan 1 zijde handige laden om je belangrijke spullen in op te bergen. Zo houd je altijd een opgeruimde werkplek, maar kun je toch snel bij je spullen. Steigerhout met een zwart onderstel steekt mooi af. Kies je voor een wit onderstel dan geeft dat een wat zachtere rustige uitstraling. Dit steigerhouten bureau is in alle maten te maken, ook betreft werkhoogte, die maken wij precies op de hoogte die jij nodig hebt. Bij dit bureau van steigerhout kunnen we een passende steigerhout boekenkast maken, of een kast met dichte deuren. Een steigerhouten ladenkast is ook heel mooi. Wat steigerhout planken aan de muur om wat sfeer en extra opbergruimte te creƫren. Hier kunt u het steigerhouten bureau Industrieel bekijken.

Steigerhouten bureau Sophie

Steigerhouten bureau Sophie is een heel stevig bureau met extra opbergruimte door de laden en de kast met deurtje. De handgrepen zijn speels en meer modern. Bij dit bureau hebben we passende kasten met dezelfde speelse handgrepen. Ook hier is maatwerk geen enkel probleem. Zo kun je kiezen voor de juiste zithoogte van het bureau en de werkruimte die je nodig hebt, ook betreft beenruimte. Al onze bureau’s van steigerhout zijn te vinden in onze webshop. Bekijk hier dit steigerhouten bureau.

Steigerhouten bureau Basic

Dit bureau is functioneel en betaalbaar. Met zijn open vakken kun je al je spulletjes kwijt. Dit bureau van steigerhout is geheel op maat te maken. Ook kun je dit bureau op moeilijk bereikbare plekken neerzetten zoals op een zolder. Het word geleverd als bouwpakket. Het blad en zijkanten zijn al voor gemonteerd. Dus altijd makkelijk te monteren op de juiste plek.

steigerhouten bureau

Deze steigerhout bureaus kunnen ook allemaal als kinderbureau worden gebruikt. Kijk ook eens bij onze steigerhout kinderbedden. Die passen prima bij een steigerhout kinderbureau.

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left
6 Shares
Tweet
Pin6
Share