Steigerhouten containerombouw

U kent dat wel die lelijke plastic afval containers in uw tuin. Het geeft altijd een wat rommelige uitstraling. Daar hebben wij een mooie oplossing voor namelijk een steigerhouten containerombouw.

Een steigerhout containerombouw in uw tuin om de afval containers mooi weg te werken. Met een handig deksel om het afval in de container te doen en een deur om deze er makkelijk in en uit te rijden. We hebben 3 modellen om uit te kiezen.

Model 1 containerombouw. Dit model bied plek aan 3 afvalcontainers. Of wellicht kunt u in het 3e vak ander afval opbergen zoals glas of lege flessen. Met een degelijk sterk metalen frame voorzien van een zwarte poedercoating. Met handgrepen en sluitingen op de deuren en handgrepen op de deksels. U kunt nog kiezen of de handgrepen en sluitingen zwart of zilver moeten zijn.

Model 2 containerombouw. Dit model bied plek aan 3 afvalcontainers. Ook met een stevig metalen frame in poedercoating zwart.

Model 3 op aanvraag Dit model is iets goedkoper en bestaat alleen uit steigerhout planken zonder metalen frame. De prijs hiervoor kunt u op aanvraag doen.

Standaard heeft de ombouw geen achterwand dit is niet perse nodig maar kan wel als extra optie. Verder kan de ombouw worden geleverd als bouwpakket als dit handiger is voor kleine doorgangen. Ook raden we aan om het steigerhout te behandelen voor bescherming tegen vocht en vuil. Dat is mogelijk met een kleurloze impregneer of een kleur beits zoals whitewash, greywash of blackwash. Ook kunt u nog kiezen uit steigerhout of douglashout. Douglashout is iets duurzamer een een beetje duurder.

Heeft u andere wensen en maten laat het ons weten. Maatwerk is geen probleem.

Wat ook heel mooi past bij deze ombouwen zijn onze steigerhout buitenkeukens

Conny Thiesen

Hoi, ik ben Conny Thiesen. Ik wens je veel leesplezier over de inrichting van je tuin en huis. En graag geef ik advies over steigerhout en teakhouten meubelen. Heb je een vraag stel ze gerust. Groetjes Conny

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

Houten meubels behandelen?

Ontdek hoe u uw houten tuinmeubels in 15 minuten behandelt.

angle-double-right
angle-double-left